Top 10 beste films op Streamz (2024)

Klik hier voor de beste films op Streamz

Samengevat: de beste films op Streamz

Streamz is een Belgisch streamingplatform dat een ruim aanbod aan films en series biedt. De vijf beste films op Streamz zijn volgens ons:

  1. Top Gun: Maverick
  2. One Day
  3. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
  4. Close
  5. The Whale

Als je buiten de EU van Streamz wilt genieten, heb je een VPN-verbinding nodig. Met een VPN kun je ook buiten België een abonnement op Streamz afsluiten.

Wij raden hiervoor NordVPN aan, vanwege de snelle Belgische servers die je laten streamen zonder vertragingen of haperingen. Profiteer nu en klik op de oranje button hieronder.

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je over alle top 10 films op Streamz lezen? Wil je weten hoe je overal Streamz kunt streamen met een VPN? Lees dan vooral verder.

Als je op zoek bent naar de beste films op het Belgische streamingplatform Streamz, ben je bij ons aan het juiste adres. In deze top 10-lijst delen we onze tips voor de leukste films die je op Streamz kunt kijken. Je leest in dit artikel ook hoe je van waar dan ook Streamz kunt kijken met een VPN (Virtual Private Network).

Beste films op Streamz: onze top 10

Als je een abonnement hebt op Streamz, kun je de films uit deze lijst in de hele EU kijken. Ben je buiten de EU? Dan heb je een VPN-verbinding nodig om toegang te krijgen. Verbind simpelweg met een Belgische server en je kunt wereldwijd van Streamz genieten.

We raden aan om hiervoor NordVPN te gebruiken. Deze provider heeft namelijk razendsnelle servers voor de beste streamingervaring. Ook is NordVPN erg geschikt voor het omzeilen van VPN-blokkades.

Kijk overal Streamz met NordVPN

Streamz biedt een mooi aanbod van internationale en Vlaamse films. Dit zijn volgens ons de beste films op Streamz op dit moment. De films zijn geordend op IMDb-score van hoog naar laag.

1.Top Gun: Maverick

Top 10 beste films op Streamz (2)

Top Gun: Maverick gaat over topvlieger Pete Mitchell die na 30 jaar in dienst wil voorkomen dat hij een promotie in rang krijgt. Met die promotie zou hij namelijk op de grond moeten blijven, en daar heeft hij juist alles verpest: zijn liefdesleven en zijn relatie met Rooster, de zoon van zijn overleden goede vriend Goose.

Top Gun: Maverick is het vervolg op de originele film Top Gun uit 1986. Met fraaie vliegscènes en een dosis humor is Maverick een waardige opvolger van deze cultfilm.

SpecificatiesToelichting
Genre:Actie
Cast:Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer
Aanbevolen publiek:Adrenalinejunkies en liefhebbers van spanning en avontuur
Regisseur:Joseph Kosinski

2. One Day

Top 10 beste films op Streamz (3)

One Day gaat over de tegenpolen Emma en Dexter die hecht bevriend zijn. De vriendschap is ontstaan sinds één dag samen, namelijk 15 juli 1988. In deze film zie je twee decennia lang op 15 juli hoe het Emma en Dexter vergaat.

De film is gebaseerd op een gelijknamige wereldwijde bestseller van auteur David Nicholls. In navolging van deze Amerikaanse film werd er een Britse 14-delige serie gemaakt met dezelfde titel.

SpecificatiesToelichting
Genre:Romantiek
Cast:Romola Garai, Patricia Clarkson, Jim Sturgess, Anne Hathaway
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van emotionele en meeslepende verhalen
Regisseur:Lone Scherfig

3. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Top 10 beste films op Streamz (4)

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One start Ethan Hunt (Tom Cruise) met zijn IMF-team een riskante missie waarin zij een zeer destructief en gevaarlijk AI-programma opsporen dat de mensheid in gevaar brengt. Hunt doet er alles aan om het gevaar af te wenden.

De film staat bekend om zijn visuele effecten en werd genomineerd voor de Oscars voor Beste Geluid en Beste Visuele Effecten. Hoewel die prijs niet in de wacht werd gesleept, won de film wel BAFTA-awards in die twee categorieën.

SpecificatiesToelichting
Genre:Actie
Cast:Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van stunts en actiescènes
Regisseur:Christopher McQuarrie

4. Close

Top 10 beste films op Streamz (5)

Twee dertienjarige jongens, Léo en Rémi zijn intens bevriend en gaan samen naar de middelbare school. Hun klasgenoten vinden het maar gek dat de twee zo hecht zijn. Dat leidt ertoe dat Léo Rémi steeds verder wegduwt. Rémi snapt deze afwijzing niet en dat heeft heftige gevolgen.

Regisseur Dhont heeft de film gebaseerd op zijn eigen jeugdherinneringen en de problemen die hij als meisjesachtige jongen had om vriendschappen aan te gaan met andere jongens. De film won een gedeelde Grand Prix op het filmfestival in Cannes.

SpecificatiesToelichting
Genre:Drama
Cast:Eden Dambrine, Gustave De Waele en Émilie Dequenne
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van een authentiek en ontroerend verhaal
Regisseur:Lukas Dhont

5.The Whale

Top 10 beste films op Streamz (6)

The Whale gaat over een man, Charlie, die lijdt aan morbide obesitas. Hij blijft maar eten, wat zijn risico op vroege sterfte alleen maar vergroot. Er komt echter een kentering wanneer Charlie probeert de relatie met zijn puberdochter Ellie te herstellen. Langzaam wordt dan ook duidelijk hoe Charlie geworden is wie hij is.

De film heeft drie Oscars in 2023 gewonnen: voor Beste Vrouwelijke Bijrol, Beste Acteur en Beste Make-up en Haar.

SpecificatiesToelichting
Genre:Drama
Cast:Sadie Sink, Ty Simpkins, Hong Chau, Brendan Fraser
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van psychologisch drama
Regisseur:Darren Aronofsky

6.A Man Called Otto

Top 10 beste films op Streamz (7)

In A Man Called Otto krijg je een kijkje in het leven van Otto Anderson, een zure weduwnaar. Hij houdt alleen van kritiek leveren en over zijn buren oordelen. Nadat hij zijn buren weg heeft gejaagd, komt er een nieuw stel naast hem wonen. Hoe bot en zuur hij ook doet, zijn nieuwe buren blijven altijd het goede in hem zien.

De film is gemaakt op basis van een boek En man som heter Ove, van de Zweedse auteur Fredrik Backman. Het is een remake van de Zweedse film uit 2015.

SpecificatiesToelichting
Genre:Komedie
Cast:Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo
Aanbevolen publiek:Mensen die humor én ontroering zoeken in een film
Regisseur:Marc Forster

7. Loft

Top 10 beste films op Streamz (8)

In deze Belgische triller uit 2008 delen vijf getrouwde vrienden een loft om onopgemerkt vreemd te gaan. De vriendschappelijke sfeer verdwijnt echter als er een lijk aangetroffen wordt in het appartement. Via terugblikken en politieverhoren blijkt langzaam wat er gebeurd is.

Loft was de best bezochte Vlaamse film sinds Koko Flanel. Inmiddels zijn er verschillende internationale remakes waaronder een Nederlandse en Amerikaanse versie.

SpecificatiesToelichting
Genre:Thriller
Cast:Koen De Bouw, Flip Peeters, Matthias Schoenaerts en Bruno Vanden Broucke
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van whodunits
Regisseur:Erik Van Looy

8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Top 10 beste films op Streamz (9)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem gaat over de gemuteerde schildpadden Leonardo, Michelangelo, Raphael en Donatello. Alle vier de schildpadden leven heimelijk gedurende vijftien jaar in hartje New York.

De actie begint als ze op gezamenlijke missie gaan om sympathie te kweken bij de New Yorkers. Ze verrichten heldendaden, omdat ze graag geaccepteerd willen worden als normale tieners.

SpecificatiesToelichting
Genre:Avontuur
Cast:Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey, Shamon Brown Jr.
Aanbevolen publiek:Jongeren die van actie en animatie houden
Regisseur:Kyler Spears, Jeff Rowe

9.A Good Person

Top 10 beste films op Streamz (10)

A Good Person gaat over Allison die een tragisch ongeluk gehad heeft. Door dat ongeluk raakt ze verslaafd aan pillen. Uiteindelijk ontstaat er een vriendschap tussen haar en de vader van haar voormalige verloofde. Hij probeert haar in te laten zien dat het leven de moeite waard is.

De regisseur Zach Braff heeft het verhaal gebaseerd op zijn beste vriend en diens vrouw, Nick en Amanda.

SpecificatiesToelichting
Genre:Drama
Cast:Florence Pugh, Chinaza Uche, Morgan Freeman, Molly Shannon
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van waargebeurde verhalen
Regisseur:Zach Braff

10.Jeanne du Barry

Top 10 beste films op Streamz (11)

De film Jeanne du Barry gaat over Jeanne Bécu die in de 18de eeuw opgroeit in armoede. Ze is een buitenechtelijke dochter van een kleermaakster. Door haar verlangen naar cultuur en met de hulp van haar denkvermogen, weet ze de sociale ladder op te klimmen. Uiteindelijk wordt ze een minnares van Lodewijk XV.

Jeanne du Barryis gebaseerd op het leven van Madamedu Barrydie een beroemde maîtresse van Lodewijk XV was.Johnny Depp speelt de rol van de Franse koning.

SpecificatiesToelichting
Genre:Biografie
Cast:Maïwenn, Johnny Depp, Pierre Richard, Benjamin Lavernhe
Aanbevolen publiek:Liefhebbers van kostuumdrama’s
Regisseur:Maïwenn

Overal ter wereld Streamz gebruiken

Om van de beste films op Streamz te genieten, heb je een account nodig. Dit account kun je alleen aanmaken met een Belgisch IP-adres. Buiten België kun je een VPN gebruiken om een account aan te maken.

Alles wat je hoeft te doen, is verbinding maken met een VPN-server in België. Je krijgt dan een Belgisch IP-adres waardoor het voor websites lijkt alsof je in dat land bent. Op die manier kun je ongeacht je locatie een account afsluiten op Streamz.

Met dit account maak je in de hele Europese Unie gebruik van de streamingdienst. Ben je buiten de EU? Gebruik ook dan een VPN om films en series te kijken met Streamz.

Wij raden aan om NordVPN te gebruiken om Streamz af te sluiten en te kijken. Deze provider heeft een groot aantal snelle servers in België. Daardoor kun je films en series kijken zonder vertraging. Als je nu een abonnement afsluit, krijg je 73% korting op NordVPN!

Grenzeloos Streamz kijken met NordVPN

Wil je meer weten over hoe je verbinding maakt met een Belgische server? Lees dan ook ons artikel over hoe je een Belgisch IP-adres krijgt.

Streamz kijken met een VPN: stap-voor-stap-uitleg

Om Streamz te kijken met een VPN ga je als volgt te werk:

  1. Neem een abonnement op NordVPN of een andere VPN met snelle servers in België.

    NordVPN

    Onze keuze

    Aanbieding

    Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

    Vanaf

    € 3.09

    9.3

    • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
    • Mooie en elegante applicatie
    • Geen logs

    BezoekNordVPN

  2. Download de software van NordVPN op het apparaat waarmee je Streamz wilt gebruiken.
  3. Open de app en log in.
  4. Maak verbinding met een server in België. Dat gaat makkelijk door op de kaart op België te klikken.
  5. Ga naar Streamz en maak een account aan als je dat nog niet hebt.
  6. Log in bij Streamz en geniet van de film!

Je kijkt Streamz eenvoudig in je browser. De app downloaden kan echter alleen in België.

Conclusie: de beste films op Streamz

Streamz heeft veel mooie internationale en Vlaamse films, van klassiekers tot nieuwe producties. Met een VPN-verbinding geniet je ook buiten de EU van het aanbod. Ook kun je met een VPN buiten België, bijvoorbeeld in Nederland, een abonnement afsluiten op Streamz.

Onze favoriete VPN hiervoor is NordVPN. Met de snelle Belgische servers geniet je zonder vertraging van alle films van Streamz.

Kijk overal Streamz met NordVPN

Wil je meer Vlaamse films en series streamen buiten België? Lees dan ook de volgende artikelen:

  • VRT Max kijken in Nederland
  • VTM GO kijken in Nederland
  • Beste series op Streamz kijken

Veelgestelde vragen: beste films op Streamz

Heb je nog vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen over de beste films op Streamz.

Wat zijn goede films op Streamz?

Volgens ons zijn dit de beste films op Streamz:

  1. Top Gun: Maverick
  2. One Day
  3. Mission: Imopssible – Dead Reckoning Part One
  4. Close
  5. The Whale

Wat is beter: Netflix of Streamz?

Op Streamz vind je veel internationale films gecombineerd met goede Belgische films. Op Netflix vind je een groter internationaal aanbod, maar minder Belgische films. Welke streamingdienst het beste bij je past, bepaal je zelf.

Heb je Telenet nodig voor Streamz?

Je hebt geen Telenet nodig om toegang te krijgen tot Streamz. Je kunt gewoon online een abonnement afsluiten op de streamingdienst. Ook kun je jouw Streamz-abonnement koppelen aan je VTM GO-account.

Kun je Streamz kijken in Nederland?

Streamz is beschikbaar in de hele Europese Unie. Als je naar Nederland gaat, kun je dus gewoon Streamz kijken. Wel is het zo dat je enkel in België een abonnement af kunt sluiten op Streamz. Ben je al in Nederland? Dan kun je met een VPN een Streamz-account af te sluiten.

Top 10 beste films op Streamz (13)

Lisanne Vroomen

Techredacteur

Lisanne is een neerlandica met interesse in techniek én een kritische blik. Ze kijkt graag naar de voordelen én nadelen van nieuwe online ontwikkelingen. Ze duikt graag een onderzoek in, maar weet dit ook om te zetten in begrijpelijke taal.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Top 10 beste films op Streamz (14)

Top 10 beste Nederlandse films op Videoland

6 augustus 2024

Top 10 beste films op Streamz (15)

Videoland-abonnement kiezen: wat kost Videoland per maand?

31 juli 2024

Top 10 beste films op Streamz (16)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

Top 10 beste films op Streamz (2024)
Top Articles
Culver's will debut 6 new frozen custard flavors of the day. We've got the scoop.
What Is Culver's Flavor Of The Day
Kostner Wingback Bed
Math Playground Protractor
How To Be A Reseller: Heather Hooks Is Hooked On Pickin’ - Seeking Connection: Life Is Like A Crossword Puzzle
Www.metaquest/Device Code
Craigslist Free Stuff Appleton Wisconsin
Gore Videos Uncensored
South Carolina defeats Caitlin Clark and Iowa to win national championship and complete perfect season
Melfme
Richard Sambade Obituary
Craigslistdaytona
Craigslist Pikeville Tn
A rough Sunday for some of the NFL's best teams in 2023 led to the three biggest upsets: Analysis - NFL
Munich residents spend the most online for food
Immortal Ink Waxahachie
Aldi Sign In Careers
Check From Po Box 1111 Charlotte Nc 28201
1v1.LOL - Play Free Online | Spatial
Daylight Matt And Kim Lyrics
Msu 247 Football
Heart Ring Worth Aj
Conan Exiles Sorcery Guide – How To Learn, Cast & Unlock Spells
Happy Life 365, Kelly Weekers | 9789021569444 | Boeken | bol
Hannaford To-Go: Grocery Curbside Pickup
Minnick Funeral Home West Point Nebraska
Wics News Springfield Il
Ficoforum
Superhot Free Online Game Unblocked
My Reading Manga Gay
Busch Gardens Wait Times
Perry Inhofe Mansion
Metro By T Mobile Sign In
First Light Tomorrow Morning
How does paysafecard work? The only guide you need
Kips Sunshine Kwik Lube
Why Gas Prices Are So High (Published 2022)
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Bitchinbubba Face
Kazwire
Verizon Outage Cuyahoga Falls Ohio
RECAP: Resilient Football rallies to claim rollercoaster 24-21 victory over Clarion - Shippensburg University Athletics
Luciane Buchanan Bio, Wiki, Age, Husband, Net Worth, Actress
Divinity: Original Sin II - How to Use the Conjurer Class
Vintage Stock Edmond Ok
Vci Classified Paducah
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
Bbwcumdreams
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Craigslist Yard Sales In Murrells Inlet
Tamilyogi Cc
Famous Dave's BBQ Catering, BBQ Catering Packages, Handcrafted Catering, Famous Dave's | Famous Dave's BBQ Restaurant
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6131

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.